Fagdag norsk mat 2023
Del denne siden

Matkultur og kulturmat

Velkommen til Fagdag norsk mat torsdag 2. feb. 2023

I samarbeid med Det Norske Måltid inviterer vi til Fagdag norsk mat i Stavanger, torsdag 2. feb. kl 11.30 - 15.30 og vi starter med lunsj kl 11.30 til 12.30.

Clarion Hotel Air rigges for tidenes finalefest torsdag 2.februar 2023. Hele den nasjonale matbransjen kan nå endelig møtes fysisk, for å hedre de dyktige norske mat- og drikke produsentene.

På dagtid arrangerer Stiftelsen Norsk Mat sin årlige fagdag, og på kvelden skal det ypperste innen norsk mat og drikke kåres, når Det Norske Måltid hyller produsentene for 15.gang i en storslått prisutdeling.


MATKULTUR OG KULTURMAT

Tema for fagdagen er matkultur og kulturmat. Hva er det? Hvem spiser den? Hvor serveres den?

Hør blant annet landbruks- og matminister Sandra Borch, forsker Annechen Bahr Bugge (SIFO), bonde Inger Lise Rettedal (Klostergarden), reiselivsjournalist Odd Roar Lange (The Travel Inspector) og direktør André Wallan Larsen (Bodø 2024) snakke om matkultur og kulturmat.

Det blir også utdeling av Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris for 2022

Fagdagen ledes av Eli Strand.


Les mer: Bli med på finalefest og fagdag når Det Norske Måltid feirer 15 år

Billetter til begge arrangementene kan kjøpes på detnorskemaltid.no/billetter

 

Relaterte artikler