Del denne siden

Personvernerklæring

Personvernerklæring

Disse retningslinjene for personvern forklarer hvordan Stiftelsen Norsk Mat samler inn og behandler personopplysningene dine.

Stiftelsen Norsk Mat er representert på mange forskjellige digitale flater, med ulike budskap og grafiske profiler. Denne personvernerklæringen gjelder for nettsidene for:

  • Stiftelsen Norsk Mat

  • Kvalitetssystem for landbruket

  • Beskyttede betegnelser

  • Inn på tunet

For samlesiden for merkeordningene Nyt Norge og Spesialitet - www.norskmat.no - og for www.økologisk.no gjelder andre personvernerklæringer. Det samme gjelder innloggingen til KSL-løsningen og www.lokalmat.no. Her er det personvernerklæringen fra Landbrukets Dataflyt som gjelder.

 

Bruk av informasjonskapsler

Når du besøker våre nettsider, vil nettleseren din laste ned informasjonskapsler. Dette er små tekstfiler som utveksles mellom din enhet og våre sider, og som benyttes for å få nettstedet til å fungere best mulig.

Vi bruker to informasjonskapsler for å:

  1. Få nettsiden til å fungere. Her benyttes informasjonskapselen Symfoni Session og denne slettes når du lukker nettleseren.
  2. Identifisere hvilken type enhet og nettleser du benytter. Til dette bruker vi informasjonskapselen som heter GDPRstiftelsenNorskMatCookie for å presentere innholdet til din enhet. Denne slettes etter en uke.

 

Logg

Stiftelsen Norsk Mat lagrer tekniske data om enheten og programvaren, IP-adresse og hvilken side du som besøkende har besøkt i webserverens logger. Disse loggene blir utelukkende brukt til arbeid rundt feilsøking og sikkerhet. Ingen data blir trukket ut eller brukt fra disse loggene. Loggene slettes etter et gitt intervall. Kun administratorer av webserveren har tilgang til disse.

 

Webanalyse

Stiftelsen Norsk Mat benytter Google Analytics til å samle inn besøksstatistikk for nettstedene våre. Statistikken brukes til å videreutvikle nettstedene. Vi lagrer ikke IP-adresser og kan ikke knytte statistikken opp mot enkeltbesøk.

 

Deling av artikler

Du kan videresende våre artikler via e-post eller dele disse via sosiale medier. I noen tilfeller oppfordres det til slik deling. Vi lagrer ikke e-postadresser som benyttes ved slik deling. Håndtering av artikler som deles via sosiale medier reguleres av din avtale med det aktuelle mediet.