Stiftelsen Norsk Mat og Lokalmat.no styrker laget sitt med en engasjert og erfaren ny fagsjef.
Jannine von der Fehr bringer med seg en allsidig bakgrunn som kombinerer lidenskap for norsk mat og dyptgående erfaring fra salg, ledelse og merkevarebygging.
Jannine har utdanning som kokk. Videre har hun studier innen markedsføring og merkevarebygging og hun har lang erfaring fra salg og salgsledelse – spesielt fra reiselivsbransjen.
«Lokalmat er den raskest voksende kategorien i dagligvarehandelen, og jeg ser frem til å være med på reisen videre for norsk lokalmat og drikke», sier von der Fehr.
Som ny fagsjef for lokalmat ser hun frem til å bidra til utviklingen av Matnasjonen Norge. «Det å skape merverdi i hele verdikjeden for lokalmat og drikkeprodusentene er et viktig oppdrag, fortsetter von der Fehr.
Med Jannine på laget ser Stfitelsen Norsk Mat frem til en spennende utvikling for Lokalmat.no og en fortsatt satsing på å løfte frem norske produsenter og råvarer.