Året 2024 ble et innholdsrikt og viktig år for Stiftelsen Norsk Mat – et år preget av utvikling, samarbeid og viktige milepæler. Vi feiret 30-årsjubileum og jobbet målrettet…
Anne Mette Johnsen er ansatt som ny administrerende direktør i Stiftelsen Norsk Mat. Etter en grundig rekrutteringsprosess med mange kvalifiserte søkere, tiltrer hun stillingen med umiddelbar virkning. «Styret…
Stiftelsen Norsk Mat har sendt rapporten «KSL 2030» på høring i hele landbruksnæringen. Målet er å samle innspill for å videreutvikle KSL til et enda mer robust og…
Aftenposten setter søkelyset på utfordringer i norsk landbruk i en ny og viktig artikkelserie. Stiftelsen Norsk Mat ser det imidlertid nødvendig å presisere fakta og påstander i en…
Den offisielle overrekkelsen av PGI-status (Beskyttet Geografisk Betegnelse) til Lofotlam fant sted på åpningen av Norges stand ved Internasjonale Grüne Woche i Berlin den 17. januar 2025. Landbruks-…
Nina Sundqvist fratrer sin stilling som adm. direktør i Stiftelsen Norsk Mat. Etter en samlet vurdering har styret og direktøren blitt enige om at organisasjonens videre utvikling best…
Økt kjennskap og stabil tillit til Nyt Norge
Stiftelsen Norsk Mat og Lokalmat.no styrker laget sitt med en engasjert og erfaren ny fagsjef. Jannine von der Fehr bringer med seg en allsidig bakgrunn som kombinerer lidenskap…
Salget av lokalmat og drikke i Norge setter nye rekorder både i verdi og volum. Siste året har det vært en eventyrlig vekst og en omsetning på totalt 12.3 milliarder kroner. Veksten omfatter alle salgskanaler og alle fylker.
I år deltar vi med to arrangementer på Arendalsuka og begge er i samarbeid ned andre aktører. Er smaken av Norge i fare? Først ut på tirsdag 13.…