Den offisielle overrekkelsen av PGI-status (Beskyttet Geografisk Betegnelse) til Lofotlam fant sted på åpningen av Norges stand ved Internasjonale Grüne Woche i Berlin den 17. januar 2025. Landbruks-…
Nina Sundqvist fratrer sin stilling som adm. direktør i Stiftelsen Norsk Mat. Etter en samlet vurdering har styret og direktøren blitt enige om at organisasjonens videre utvikling best…
Økt kjennskap og stabil tillit til Nyt Norge
Stiftelsen Norsk Mat og Lokalmat.no styrker laget sitt med en engasjert og erfaren ny fagsjef. Jannine von der Fehr bringer med seg en allsidig bakgrunn som kombinerer lidenskap…
Salget av lokalmat og drikke i Norge setter nye rekorder både i verdi og volum. Siste året har det vært en eventyrlig vekst og en omsetning på totalt 12.3 milliarder kroner. Veksten omfatter alle salgskanaler og alle fylker.
I år deltar vi med to arrangementer på Arendalsuka og begge er i samarbeid ned andre aktører. Er smaken av Norge i fare? Først ut på tirsdag 13.…
Stiftelsen Norsk Mat respekterer at bonden eier sine egen data og deler ikke disse uten samtykke fra bonden selv. Aftenposten reiser kritikk mot Stiftelsen Norsk Mat for manglende…
«Denne milepælen markerer en ny æra for Lofotlam og setter Lofoten på kartet som en leverandør av lammekjøtt i verdensklasse til det europeiske markedet. Gratulerer til alle involverte!…
Fortsatt usikkerhet knyttet til tilgangen på norsk melk til produksjon av skummetmelkpulver gjør at TINE nå bestiller yoghurt-emballasje uten Nyt Norge i en midlertidig periode. TINE har søkt om…
I år vil Nyt Norge virkelig synes i høstens mange kampanjer. Vår egen Nyt Norge kampanje tar av i uke 36 og varer til uke 39. Kampanjen vil…