Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris

Nå kan du stemme på kanditatene til Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris 2024!

Prisen skal i år gå til en inspirerende ambassadør for norsk matkultur og tradisjon, med særlig fokus på sjømat og norske, sunne råvarer.

Folkets stemmer veier like tungt som juryens vurdering, og stemmegivningen er åpen frem til 10. november. Du kan stemme én gang hver dag.

Ingrid Espelid Hovigs makulturpris hedrer personer som har gjort en fremragende innsats for å fremme norsk matkultur.

Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris 2024
Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris 2024 (Stiftelsen Norsk Mat)

Om Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris

I anledning Hovigs 70-årsdag begynte Faglig matråd samme år utdelingen av Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris, som tildeles personer som gjør en særlig stor innsats for å formidle norsk mat og matkultur med vekt på tradisjon. Prisen deles nå ut av Stiftelsen Norsk Mat.

Fagjuryen består av:

  • Jørn Lie
  • Margrethe Hersleth
  • Nina Hegdahl
  • Nina Sundqvist
  • Per Borglund
  • Åshild Woldstad

Tidligere vinnere