Nyansatte november 2020
Dagfinn Pedersen, Nina Sundqvist og Oda Christensen
Del denne siden

Nyansatte i Matmerk

To solide nyansettelser styrker Stiftelsen Norsk Mat med salg- og kommunikasjonskompetanse

To nye medarbeidere er på plass i Stiftelsen Norsk Mat og skal styrke jobben vi gjør mot lokalmatprodusentene. -  Jeg er kry over å ha kapret akkurat disse to durkdrevne fagfolkene, for her styrker vi virkelig laget som skal jobbe for å gjøre lokalmatprodusenter over hele Norge lykkelige og lønnsomme, sier administrerende direktør Nina Sundqvist i Stiftelsen Norsk Mat,

Begge de nyansatte er på plass, og vil etter en kort introduksjon starte arbeidet med de begrensninger koronareglene gir for fysisk kontortilstedeværelse. 

Dagfinn Pedersen (58) har 40 års erfaring i salg/salgsledelse og forhandlinger mot dagligvare og storhusholdningsmarkedet, og skal jobbe som Fagsjef i Lokalmatavdelingen. Han får hovedsakelig ansvar for distrikt Vest, Rogaland og Agder, men vil generelt bistå både digitalt og fysisk med å profesjonalisere salget av lokalmat mot både dagligvare og storhusholdningsmarkedet.

Oda Smeby Christensen (46) er utdannet medieviter og skal jobbe som prosjektleder for å utvikle lokalmat.no til en kompetanseplattform for lokalmatprodusenter og som digital og SoMe-redaktør for Nyt Norge, Spesialitet og lokalmat.no. Hun har tidligere jobbet for både MatPrat og Tine SA som henholdsvis innholdssjef og matfaglig ansvarlig og har også jobbet i byråverden. – Jeg gleder meg over å få være en del av den dyktige gjengen i Stiftelsen Norsk Mat, og ser frem til spennende oppgaver og utfordringer, sier Oda Christensen.

- Vi skal kombinere et bedre digitalt verktøy og med fysiske kurs og opplæring. Vi vet at det er mange dyktige mathåndtverkere der ute som er bedre til å lage lokalmat og drikke enn å tjene penger på produktene, så nå tar vi grep for å profesjonalisere flere. Oda har anvaret for å utvikle en god digital plattform som er lett å bruke, og Dagfinn skal skape godt innhold som gir lokalmatprodusentene den kompetansen de trenger. Forventningene er absolutt til stede og vi gleder oss til å tenke nytt, avslutter Sundqvist.