Sans og Samling 2021

Sans og Samling 2021
Del denne siden

Sugen på påfyll? Onsdag 27. oktober serverer vi “blanda drops” for merkebrukere på både Spesialitet og Beskyttede Betegnelser på Sans og Samling 2021. Engasjerte foredragsholdere gir deg innsikt, inspirasjon og kunnskap og Kulinarisk Akademi åpner dørene og står for middagen.

Til samlingen kommer blant annet disse

  • Reiselivsdirektør Visit Norway Bente Bratland Holm: Hva er lokalmatens plass i reiselivstrategien? 
  • Daglig leder i Morgenlevering/Schibsted Håkon Hansteen Liland: Spesialitet+ Morgenlevering= sant? 
  • Samfunnsanalytiker i Matprat Anne Zondag:  Adferd, trender og endringer i fremtidens forbruker 
  • Daglig leder Ingunn og Johann Anstenrud fra Den Sorte Havre: Hva har vi erfart med produktutvikling? 
  • Kommunikasjonssjef i Vinmonopolet Jens Nordahl: Hva kan vi si om nordmenn ut fra polets salgstall?  

Vi gleder oss til å ENDELIG se dere igjen – og det er gratis å delta. Programmet i sin helhet kommer når det er klart, men påmeldingen starter NÅ. Middagen blir kl 18.00 på Kulinarisk Akademi i Mathallen.
 

Link til påmelding Sans og Samling 2021

 


Dagen etter, 28 oktober arrangeres Fagdag Norsk Mat 2021 på Vulkan Arena. Hver merkebruker har en gratis plass til fagdagen og du må melde deg på denne i tillegg om du ønsker å delta. Les mer om programmet her.
 

Link til påmelding Fagdag Norsk Mat 2021


 

 

 

Tid og sted

27. oktober 10.30- 16.50 på Vulkan Matsal i Mathallen, Oslo 

Hoteller i nærheten

Scandic hotell Vulkan https://vulkanoslo.no og PS! Hotell https://www.pshotel.no  

Dette må du selv booke!